ms-avontuur.reismee.nl van Tineke en Ad.

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Ine Castelijns
reactie op: foto

Dank jullie wel voor de mooie foto s van de Maasvallei en van jullie achterkleinkind!
Wat bijzonder die was op jullie schip.
Vooral verrassend, de foto s van Huy. Ik ben daar in de jaren 50 geregeld geweest. Mijn oudtante Louise woonde daar met nonkel François.Dat Huy zo bezienswaardig was wist ik niet.
Hartelijke groet
Ine

Diny & Simon
reactie op: foto

Jullie zijn veel 'brutaler' met aaneggen dan wij. (Wij indertijd betaald in dichtbij Waulsort.) We zullen d'r een voorbeeld aan nemen!

Diny & Simon
reactie op: foto

Mooi hè.

Diny & Simon

Gelezen! Wij hadden de laatste twee weken bezoekers aan boord - maar jullie verslaan ons 'dik'. Nu weer in A'foort. Nog aan de verkeerde (westelijke) kant, dat wel.

Peter
reactie op: foto

Prachtig. Je kunt zien dat ze goed gebakken zijn.

Aukje & Bert

Prachtig geschreven, vaar ook mee, Dinant is de muziek stad bij uitstek, heerlijk 😁😎😎😎😘😘😘🤗
Wij hebben genoten van de Reuzen in Leeuwarden, a.s. zaterdag op tv npo 2 van 20.20 uur tot 21.00 uur.

Nelly en Gert-Jan

Zo leuk hoe jullie het omschrijven, heerlijk om mee te mogen lezen!

Co en Reiny

Wat een pracht verhaal weer! En heerlijk om te lezen over al die bekende plekjes👍 Wij zijn nog op canal des vosges en moeten vanwege lage waterstand via moezel en Rijn naar huis!! Ook leuk😁

Diny & Simon
reactie op: foto

Mmmmmm.

Diny & Simon
reactie op: foto

Eh, inderdaad, bij het VVV-kantoor. Plek zat, zie we wel. Ooit gaf de havenmeester, die ons kwam bezoeken, een paar blikjes Leffe Blonde als welkomstgebaar van Dinant.

Diny & Simon
reactie op: foto

Zo te zien lagen jullie voor Dinant's VVV. En, nogmaals zo te zien, is het na lange tijd weer mogelijk om aan de rechteroever aan te leggen. We hadden twee seizoenen geleden medelijden met de horeca aan die kant - 't was er lange tijd een puinhoop.

Diny & Simon
reactie op: foto

Ja, 't is daar allemachtig prachtig! (Jammer dat ze bij P. een complete heuvel aan 't weggraven zijn - dat was althans een paar jaar geleden het geval.)

Diny & Simon

Herkenbaar, Héél leuk!

Diny & Simon
reactie op: foto

Onze oude, grote, nooit voorbij gaande, liefde.

Hilda & Nico

Hallo Tinneke en Ad, tjonge wat een avontuur beleven jullie zeg, lijkt wel een wereldreis als je het vergelijkt met ons avontuur. Wij zijn een maandje naar Zeeland geweest en dat was het. Maar onze tijd komt vast nog wel als we het werk neerleggen. We kijken uit jullie weer te ontmoeten in Amersfoort daar hebben we erg veel zin in. Tot dan en geniet nog van jullie reis.

Reiny

Wat heerlijk om te lezen dat jullie weer zo volop genieten!! Groetjes Co en Reiny

Diny & Simon
reactie op: foto

Haha.

Diny & Simon
reactie op: foto

Leuk!

Diny & Simon

Jaja, wrijf het maar in - van die spudpalen! 't Is weer een héél leuk, en herkenbaar, verhaal. Indertijd konden we op de Scarpe in het centrum van Douai (Dowaai) liggen. D. keren, S. een fender tussen kade en boeg, dan gaat 't precies.

Carola

levensgenieters, mooie tips, wie weet ga ik het nog meemaken met de Karma.
wens jullie een behouden vaart verder. Huggies

Diny & Simon
reactie op: foto

't Is weer dik voor mekaar!

Diny & Simon
reactie op: foto

Lekker ventje.

Diny & Simon
reactie op: foto

Dat 'by night' had er niet per se bij gehoeven ;).

Diny & Simon

't Ws wer eens erg leuk om te lezen. En errug herkenbaar bovendien! Jullie moeten ook langs Wambrechies zijn gekomen. Daar zijn wij een paar nachten gebleven en hebben Rijsel/Lille bezocht per ehhhhh... bus(!). In Wambrechies heb je 'n distilleerderij die jenever en whisky stookt/verkoopt. Beide gekocht - niet te zuipen!!! Haha.

Tineke

Och foutje. Tip van echte Nederlandse vrienden. En nog wel zo’n geweldig goede tip. Sorry!!!!!

Tineke en Nico

Wat een mooie verslagen weer van de tochten die jullie gemaakt hebben incl. de WK, waar wij, zoals jullie weten 😊, ook van genoten hebben 🍺. Haha en mooi te lezen dat jullie zo hebben genoten in Astene, bij Wim, idd de entertainer en wat Nico zegt: tip vd Engelse vrienden 😂. Geniet lekker verder zoals wij ook doen, inclusief op water wat jullie ook gevaren hebben. Zonnige tijd verder, goede vaart en plezier met de familie. Liefs van ons Tineke en Nico.

Nico Iseger

Hi Tineke en Ad,
Zie jullie bericht van 3 juli,
Sinds wanneer zijn wij Engels😜😜😜😜 verder weer een erg mooi verslag van de belevenissen. Groetjes Nico & Tineke (Nutshell)

Ine Castelijns

Wat weer een mooie impressie van jullie vaartocht in Belgie.
Mooie plaatsen en wat zijn de zuiderburen goed 3 geworden bij de WK. Wij hebben er ook van genoten.... hartelijke groet uit Egmond!

Hilda en Nico

Fijn te lezen dat jullie weer mooie plannen maken. Blij voor je Ad! Groeten vanaf Grevelingen. Wij gaan vanavond naar Concert at Sea. 😘

Nico & Tineke

Fijn dat jullie weer onderweg zijn. Nu dus richting Gent. Mooie tocht. Wij liggen nu in Kortrijk. Morgen, 28/6 richting oude Leije. Daar voor een paar dagen bij de brug en Astene Sas (kroeg). Vandaar ook naar Gent.
We hebben contact. Groetjes van ons😎😎😎😘🍷

Diny & Simon
reactie op: foto

Ja, die bomen zijn ook allemaal 't zelfde...

Diny & Simon
reactie op: foto

Die kennen we!

Diny & Simon
reactie op: foto

De foto bewijst 't niet (serieuze blik), maar we nemen aan dat je het erg naar je zin had...

Diny & Simon

Leuk hoor! Alles natuurlijk, maar vooral dat het 'redelijk positief' is wat Ad betreft. Geniet! En groet uit Potsdam, waar we morgen, na een week, weer vertrekken richting Berlijn. Daar zijn we nu al 2 x met de trein geweest; ze vragen er nie veul voor... (Voor 't openbaar vervoer, bedoelen we.)

Nico en Tineke

Fantastisch om weer even mee te genieten van jullie mooie tochten en het afmeren op mooie plekken. En wat een welkom van de zangbekkies 😀. Veel succes verder en tot gauw weer verder met jullie "avontuur. Wij starten a.s. maandag met onze tocht ri België.

Diny & Simon
reactie op: foto

Deze moet je dan even bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=8GlhiNfJHp0.

Diny & Simon
reactie op: foto

Hoe bekend!

Diny & Simon
reactie op: foto

Wij daalden indertijd af. Een vrouw noodde, tijdens de afdaling, één van ons in haar hokje vanwege administratieve formaliteiten. De sensatie van de afdaling is dus maar door 50% van ons beiden ondergaan...

Diny & Simon
reactie op: foto

Indertijd hadden we problemen en voeren, via de (oude, diepe) sluis, naar de marina die zich, hoger, naast deze ligplaats bevindt. De havenmeesteres vroeg naar ons lengte (die van het schip!). Wij antwoordden: '18 meter, 18,30 om precies te zijn.' Zij, heiliger dan de paus, rondde af en rekende 19 meter. Wij willen er niet om liegen, maar méér dan 18 is het sindsdien nooit meer geweest!

Diny & Simon

Wat ont-zet-tend leuk. En herkenbaar. Ja, de omgeving van Charleroi. Wat een 'ouwe zooi'. En van de Sambre tussen Ch. en Namur hadden we ons méér voorgesteld. Een cementen geul - zo kwam het op ons over. En dan de krent in de pap: Namur. Genoten, natuurlijk. (De koren!)

Truus van dalsum

Leuk om jullie verhalen weer te lezen. En alles gaat heel goed met jullie !?! Groetjes.

Hilda en Nico

Heerlijk om 'met jullie mee te reizen'. Mooie avonturen weer. Liefs vanaf het Veerse meer.

Co en Reiny
reactie op: foto

Leuk de ons bekende plekjes terug te zien op jullie foto’s. Fijn verblijf in Maastricht. Warme groet

Aukje & Bert

Mooi verteld, beleef met jullie deze tocht. Beterschap schipper en samen nog veel vaarplezier, moet er geknipt? Kan nog gratis een trein pakken tot 30 juni, liggen in Eernewoude, op naar Bergum.

Anneke
reactie op: foto

Oh mensen wat een prachtige serie foto´s weer. In gedachte reis ik met jullie mee. Genieten maar! Zelf heb ik net genoten van een vierdaagse fiets-elfstedentocht. Zo, weet je dat ook weer! Friesland, prachtige provincie en wat niet iedereen lijkt te weten: zulke lieve gastvrije en hartelijke mensen! Ik ben verkocht. Veel plezier jullie op de wateren in jullie prachtige Avontuur

Diny & Simon
reactie op: foto

Haha, leuk.

Diny & Simon
reactie op: foto

Proost!

Tineke en Nico

Wat mooi om weer mee te lezen over jullie "Avontuur" om en rond België en wat een mooie tochten met sluis in sluis uit en stad in stad uit. Altijd leuk om weer bekenden tegen te komen en onder het genot van een hapje en een drankje de draad weer even op te pakken om vervolgens weer verder te vaten. Zet hem op schipper zodat jullie gauw weer verder kunnen.

Diny & Simon
reactie op: foto

Prachtig!

Diny & Simon
reactie op: foto

Daar lagen wij op 26 oktober 2015 (week 44). Grappig!

Diny & Simon

't Is weer héél leuk om te lezen, ook al omdat wij delen van jullie route in 2015 hebben gevaren (inklusief een snelheidsrecord van 8 knopen/bijna 13 km/u stroomafwaarts van Gent naar Antwerpen - jullie gingen og sneller!). We leven met jullie mee, vooral de schipper in dit geval.

Red Rose

Mooie verhalen weer. Beterschap asn de schipper!

Nico en Tineke

Mooie tochtjes hebben jullie al gemaakt 👌. Nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag en geniet lekker verder 🎼

Co en Reiny

Wat leuk om jullie zo te kunnen volgen. Je maakt er wel iets moois van Tineke.
Natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! We hopen echt dat we elkaar nog tegen gaan komen en er dan nog samen eentje op te drinken! Een goede vaart en tot onverwacht. Warme groet, Co en Reiny

Carola en Ger
reactie op: foto

zo "romantisch" : de was drogen, net als vroeger op de luiken.

Carola en Ger
reactie op: foto

van harte gefeliciteerd luitjes, dat er nog heeeel veeel jaren bijkomen xxxx

Corrie

Lieve Tineke en Ad, de hartelijke felicitaties met jullie 10 jarige trouwdag. Niet te geloven dat we bij jullie kwamen zingen en nu al 10 jaar verder. Ik wens jullie nog heel veel mooie gezonde jaren toe! En als ik het goed heb onthouden wordt jullie jongste kleindochter al 1 jaar op 10 mei de dag dat ik zelf jarig ben. Dus weer een feestje? Een lieve groet en een voorspoedige voortzetting van jullie reis.

Diny & Simon
reactie op: foto

Inderdaad!

Diny & Simon
reactie op: foto

Dat noemen wij: jonggehuwden!

Diny & Simon
reactie op: foto

't Is duidelijk hoe hard je in België mag varen ;)!

Diny & Simon

Onderhoudende verteller/-ster!! We varen deels door bekend gebied mee; waren in de winter van 15/16 in het Willemdok. Antwerpen: geweldige stad. Geniet er van!

Aukje

Vaar met jullie mee, weet waar jullie langs varen en kan me inleven, mooi hè en mooi weer, zwemmen,🤔 hier is 't water nog iets te koud. Geniet van Antwerpen.

Frans (Margaretha)
reactie op: foto

Goed idee van die pikhaken onder de waslijn. Die karpers heb ik ook met enige regelmaat langs de boot. Liggen ze op de zandbank heerlijk met z'n allen te zonnen. Jullie foto's zijn trouwens een betere camera waard. Af en toe uit focus, jammer.
Vanuit de luie stoel geniet ik met jullie mee.

Aukje
reactie op: foto

Prachtige foto's, heerlijk zo langs Hollandse dreven te varen. Bert ligt inmiddels in Harlingen met de zeilboot en is aan de knutselwerkjes.
Nieuw zonnepaneel bevestigen. Ik lig in Leeuwarden, maar 't is kouder in 't noorden, ben verwend in Amersfoort en daarvoor in Maastricht. Veel vaarplezier.😁😁🤗🤗😎😘😘. O ja 'k heb een NS abonnement, kan goedkoper reizen, en vrij reizen op b.p. dagen, dus.. kan komen knippen als je dat leuk vind, een paar dagen stedentrip is ook voor ons best leuk. Hihi

Corrie

Een mooie zomer met een prachtige route die jullie gaan bevaren. Het wordt vast weer genieten, vooral als ook de (klein)kinderen en zelfs een achter kleinkind op bezoek komen. Heel leuk de Foto's . lieve groet , Corrie

Nico en Tineke

Ook wij waren, als "Amersfoortse" overwinteraars, deelgenoot van de mooie periode in de haven en hebben weer opnieuw geboekt voor de komende winter. Ook wij varen weer verder, een tocht uitgestippeld naar België. Een behouden vaart voor iedereen in een hopelijk prachtige zomer in verschillende landen en mooi vaarwater. We varen in de blog ook met jullie mee. Liefs Nico en Tineke

Simon & Diny

Wéér twee belangstellenden erbij: wij dus! Onze overwintering in Amersfoort was een klein feestje - mede dankzij jullie. We wensen jullie een lekker vaar-seizoen - zonder al te grote brokken (tja, met een boot, ehh schip, gebeurt wel eens wat). Groet (nu uit Oossenzijl), S&D.

Leni en Aad

Wij hebben weer genoten van je berichtjes en foto's. Een heel goede vaart naar Frankrijk. Geniet ervan!
Tineke en tot bij de volgend zangevenement!

Lieve groet.

Carola en Ger

behouden vaart, mooie avonturen en mogelijk nog tot ziens in Limburg xx

Hilda en Nico

Mooie verhalen waar we zelf deels bij waren in Amersfoort. We hebben nog heel wat bij te lezen zie ik. Leuk! We wensen jullie een avontuurlijke zomer en hopen, als alles volgens plan verloopt, deze winter weer veel gezelligheid met elkaar te hebben in Amersfoort. Liefs Hilda en Nico

Ineke en Jan

Als jullie in de buurt komen ,niet langs varen maar aankomen. en als jullie niet in de buurt komen een heel fijn vaar seizoen, groeten.

Rebecca en Michel

Veel plezier en geniet van een hopelijk ongestoorde vaart

Ronald (Oude Wetering)
reactie op: foto

Een prachtige reportage waaruit blijkt dat Holland nog ruimte heeft en genoeg bewijzen van een rijke geschiedenis.Mooi dat jullie dat kunnen combineren met de aanwezigheid van familie en vrienden!

Joke Eijgenbrood
reactie op: foto

Hoi Tineke,
kom er nu pas aan toe om je verhaal te lezen en je foto's te bekijken....
Het is elke keer weer leuk om mee te genieten met jullie avonturen. Helaas kon ik een aantal van je foto's niet scherp krijgen op mijn scherm, maar er bleef genoeg over om van te genieten hoor.
Wat een schattig dekmaatje hebben jullie!

Groetjes en liefs van Joke (óp naar Mahler 8!)

Nelly

Wat een belevenissen zeg. Ja, ja gaat er maar van uit dat alles gewoon werkt, en dat hoeft dus niet zo te zijn. Hopelijk zijn alle reparaties weer goed uitgevoerd en kunnen jullie weer veilig verder varen, en wij weer gezellig mee lezen!

Janny

Weer gezellig met jullie meegevaren achter de PC.
Succes bij de reparaties.
En dan: Goede Vaart
Benieuwd naar jullie volgende avonturen.

sylvia oostendorp
reactie op: foto

Wouw wat een prachtig bruidspaar en dat schattige bruidsmeisje/dochter!
Jij en Ad zagen er ook zo mooi en trots uit...
Weer genoten van foto's en verhaal!
Heb het goed deze reis en lieve groet1

Simone
reactie op: foto

Wat een leuke foto's. Mooi bruidspaar en wat ziet de Avontuur er prachtig uit. Goede reis! Simone

Peet

Mooi verhaal weer mams!

Ine
reactie op: foto

Wat m mooie foto s weer,leuk van de bruiloft en ook van de " Avontuur"
Goede vaart deze zomer!
Groet ook asn Ad. Liefs ine

ger
reactie op: foto

voelt goed he, afgezien van de pijn in je benen, schouders en rug van al dat geklooi en 36duizend keer die k... trap op klimmen.
heb ,t net achter de rug , twee keer in de tweecomponententeer tot aan berghout,opgemeten en alles boven de waterlijn eerste primer en eerste laklaag. nu nog een keer schuren en tweede lak.
Heb een boot en .....
ga jullie binnenkort zien begreep ik, leuk .

Anneke van Goor

Hallo Tineke en Ad, wat een prachtige kerstboom hebben jullie, vol mooie wensen! Ik wens jullie ook het allermooiste voor dit jaar 2017 samen met allen die jullie lief zijn en ... Tineke heb je 7 maart nog vrij in je agenda? We vieren dan 100 jaar vrouwenkiesrecht. Officiële uitnodiging volgt, het zou leuk zijn om elkaar dan of een ander keertje weer te zien.

ger en carola

gedragen door hetzelfde water sturen we onze beste wensen weer naar jullie. tot de volgende ontmoeting.

Ineke en Jan Gladon

Ook uit rijsenhout de allerbeste wensen.en heel veel vaar en ander plezier.

Corrie en John

Lieve Tineke, Beste Ad,
We wensen jullie wederkerig heel mooie kerstdagen toe. Hartelijke groet!

anneke
reactie op: foto

Jullie ook hele fijne dagen! Groetjes Fam. Verwoert

Willem&Miep

Ook voor jullie hele fijne feestdagen en gezondheid voor 2017!
We hopen dat we nog lang mogen genieten van jullie reisverhalen en daarbij de prachtige foto's!
Lieve groet, Willem&Miep.????

Ine castrlijns

Dank je wel voor de mooie woorden! Voor jullie ook fijne kerstdagen en alle goeds voor 2017!
Hartelijke groet
Ine

Leni Lustig

Hartelijk dank voor je warme woorden.

Lieve groet, Leni

Joop ren Kees Baart

Bedankt voor jullie verslag met beste wensen voor 2017. Wij hopen er weer op een redelijk eerbiedwaardige manier doorheen te komen. Het gaat met ons alleszins redelijk, natuurlijk wel met enig lek en gebrek.
Beste groeten. Van Joop en Kees.

Joke Eijgenbrood
reactie op: foto

Hoi Tineke,
Wat geniet ik toch altijd van je foto's en je verhalen! Heb m'n hart weer opgehaald.
Ja, de tijd vliegt, alweer bijna een jaar om... ik wens jullie nu ook alvast fijne feestdagen, geluk en gezondheid toe. Hopelijk weer een keer tot ziens op het NCK!
Je oplossing van het muziekfragment op Radio4 was dezelfde als die van mij... fout dus. Het schijnt iets van Bach te zijn, onbegrijpelijk! ;))
Liefs van Joke

Janny

Het laatste verhaal van 2016.
Vreeswijk. Mooie plaats om te overwinteren voor jullie.
En mooie plaats om nieuwe plannen te maken.
Zie uit naar de 2017-verhalen, met bijbehorende mooie foto's.
Hartelijke groet. Janny

Ine Castelijns

Dag Tineke en Ad,

Goed te horen en te lezen, dat jullie een
mooi vaarseizoen hebben gehad.
Onlangs hoorde ik de stem van Tineke op de
radio in t programma" noot schieten" verrassend!
Ik wens jullie n heerlijke herfst.
Wij genieten van de kleuren in tuin en duin, wandelen
en fietsen veel en maken t goed.
Hartelijke groet
Ine Castelijns

Ine castelijns
reactie op: foto

Weer genoten van jullie foto s.
Hartelijke groet uit egmond
Ine

sylvia oostendorp
reactie op: foto

van harte gefeliciteerd!! weer genoten van de foto's en verhalen! Wat een vrolijke jongste kleindochter en wat een mooie artistieke foto van het orgel!
Geniet van de reis en ik kijk uit naar het vlg verslag met foto's! groeten aan Ad. liefs, Syl (XXX verjaardagszoenen)

ger van carola
reactie op: foto

terecht trots baasje toch, nou nog een pint . groet

ger en carola

proficiat ,wat een rijkdom. hoop jullie weer eens te ontmoeten op het water, was zeer inspirerend en motiverend daardoor eigen scheepje weer wat meer aandacht aan het geven. hoef vanaf 21 juli nog maar twee dagen in de week te werken dus gaat helemaal goed komen. groet ger

Corrie

Tineke en Ad. De hartelijke felicitaties met de geboorte van jullie schattige kleindochter. Prachtige namen heeft dit meisje gekregen. Wat zullen jullie genieten. De boot wordt als maar voller.Voor de komende tijd wens ik jullie een prachtige zomer toe. Ben benieuwd waar jullie allemaal terecht komen. Lieve groet.

Ton en Wil de Vaal

Van harte gefeliciteerd met de nieuwe wereld burger.
Geniet er zo veel mogelijk van

Corrie en John

Ad en Tineke, van harte gefeliciteerd met de geboorte van Leah! Prachtig mensje weer, altijd weer een wonder.
Geniet van jullie vaartocht.