ms-avontuur.reismee.nl van Tineke en Ad.

Dag lieve kapitein

Deze reis is de laatste van Ad. Met veel verdriet hebben wij op 10 mei jl. afscheid moeten nemen van mijn kapitein. Na nog ruim 4 bonusjaren begon hij aan zijn allerlaatste reis vanuit het ziekenhuis te Heerenveen en is hij in Schoonhoven begraven op 15 mei.
Ik blijf wonen op ons mooie schip waar wij samen zo gelukkig waren en zal, zoals al laatste jaren , zomers in Friesland en s’winters in Amersfoort verblijven.
Hiermee maak ik einde aan ons blog na 17 jaar. Ik dank ieder die ons heeft gevolgd en wens allen veel goeds. Nou tabee dan.
Veel liefs van Tineke

Anneke (overbuurvrouw van ooit in Weteringbrug)

Dag lieve kapitein,
Ik wens je een mooie vaart in het hiernamaals.

Lieve Tineke, blijf van het mooie schip genieten en dank voor alle leuke blogs.
veel goeds Avontuur en waterpret,
Anneke

Carola

Lieve dappere Tineke, ik wens je alle sterkte en liefs, hoop dat je nog jaren kunt genieten van de Avontuur met alle herinneringen, warme groet en dikke pakkerd

Femke

❤️

Ine

Alle goeds lieve Tineke !
Dank voor de moor verhalen en foto s in al die jaren .
Het was fijn in jullie geluk te mogen delen.’
En nu ben jij de kapitein !
Goede vaart !
Liefs
Ine

Nico en Tineke

We gaan hem missen Tien ❤️

Anneke

gecondoleerd!! heel veel sterkte om dit een plekje te geven
Hoop nog vele jaren op jullie schip!
liefs anneke Verwoert

Inge, zongen samen bij het NCK

Dank kapitein Ad, dat we mee mochten varen en d.m.v. de verhalen samen met jullie, prachtige en leuke stukjes van de wereld mochten zien. Ik hoop dat je nu ook op een mooie plek voor anker bent gegaan en daar je rustplaats mag vinden.
Heel veel sterkte Tineke, ik hoop dat er nog veel geluk van jullie rondhangt op de Avontuur en je je daaraan kunt warmen in de moeilijke uurtjes. Dank voor alle blogs en nog vele mooie uren op jullie mooie schip. Een lieve groet van Inge

Iede en jeannette

Toch nog 4 bonus jaren. Maar wel veel te weinig eigenlijk. Heel veel sterkte krachtige Tineke.
We wensen je heelveel fijne herinneringen, van al jullie reizen samen, heel veel opgedaan natuurlijk. Nu verder met de Avontuur.
Liefs❤️

Simon en Diny Mocking

We wensen je nogmaals: alle goeds (enne natuurlijk sterkte!). Tja, we moeten hem helaas missen...

Peter en Monique Maas

Lieve Tineke,

Gecondoleerd en veel sterkte. Wij spelen nog vaak met onze zoons Skyjo.

We denken aan een mooie tijd met jullie samen terug.

Hou je sterk,
Heel veel groetjes van de MS Eigenwijs

Ps we zijn weer onderweg naar Frankrijk.

Truus van dalsum

Wat verdrietig dat je jouw kapitein moet missen. Veel sterkte wens ik jou met dit grote verlies. Mooie beslissing dat je op jullie boot blijft wonen. Veel mooie herinneringen. Lieve groet. Truus

Gerda

❤️

Josee

Lieve Tineke, ik was verrast om mail van je te krijgen. Een nieuwe reis? Nee toch niet! Nu is jullie laatste reis samen ten einde en ga je zelf verder. Ik dank je voor de mooie, interessante en prachtig geschreven verhalen. En ik bewaar goede en warme herinneringen aan ons samen de mooie alt partijen zingen bij NCK. Het ga je goed Tineke. Lieve groet van Josee

Leni

Lieve Tineke, mijn zangvriendin,
Heel veel dank voor het delen van jullie reisverhalen etc. Aad en ik vonden het fijn om bij de uitvaart te zijn.
En als je weer in Amersfoort verblijft: blijf zingen!
Wens je alle goeds en hoop dat we kunnen blijven contacten.
Met een warme groet, Aad en Leni 🎶 (zangvriendin).

Maaike

Lieve Tineke, jullie samen overwinterbuurvrouw en -buurman in Amersfoort al voor een paar jaar en inmiddels ben jij een vriendin. Mooie manier én verdrietig om deze reis met zulke mooie woorden af te ronden. Zal niet makkelijk zijn geweest. We zien je binnenkort en heel fijn en knap (je bent mijn voorbeeld) dat jij op de Avontuur blijft en fijn naar Amersfoort komt komende winter. Lieve groet, Maaike

Aad en Ria

lieve Tineke,

dank je voor dit laatste bericht in jullie gezamenlijke blog. Veel avonturen hebben jullie beleefd en die hebben we allemaal mee mogen maken. Dank je wel daarvoor. Fijn dat jullie samen wel zes jaar onze buurtjes waren, we hebben er van genoten. Onze lieve overwinteraar-vrienden. Langzaam hebben we gezien dat Ad zwakker en zwakker werd, maar enorm positief en blij met elk bezoekje dat we brachten. Nu moet je alleen verder, maar met prachtige herinneringen. Jullie waren voor elkaar bestemd! We hopen dat je nog veel goede jaren op de Avontuur mag beleven. Dat je in Friesland heerlijk kunt zwemmen en in Amersfoort gezellig kunt overwinteren met alle bevriende boten. We zoeken je op!
Liefs, knuffel Aad en Ria

Janny van Hooff

Lieve Tineke,
Gecondoleerd met het overlijden van Ad, je kapitein;
alleen verder nu : veel sterkte gewenst.
Toch: veel mooie herinneringen komen boven:
de kennismaking met de Avontuur in de Ringvaart bij Rijpwetering;
jullie bruiloft , waar Vrouwenkoor Intermezzo zong ,
het koor dat jij in 2000 had opgericht;
de verhalen van jullie reizen samen , met bezoekjes van
kinderen en kleinkinderen... .
Nog veel goede jaren voor jou op de Avontuur gewenst.
Lieve groet,
Janny

els cornelissens

jouw trieste bericht over het overlijden van Ad heb ik ontvangen.;
gecondoleerd lieve Tineke, wens je heel veel sterkte met het verlies. ik las dat je op de boot wil blijven wonen. Wij hebben je niet echt gevolgd de afgelopen jaren, maar zijn wel erg begaan met je lot. Met ons gaat het nog aardig goed , geen enge ziektes alleen veroudering, wat ook niet altijd even leuk is. ruud heeft nog steeds CIAP aan zijn benen/voeten.dat is neuropatie. hij loopt daarom niet echt lekker. Hoop dat het wonen op de Avontuur jou jong heeft gehouden. hoop nog iets van je te horen. liefs els cornelissens-verhage. Hekendorpse buurt 18, 3467PD Hekendorp.